BAKLAN OVASI BASINÇLI SULAMA SİSTEMİNE KAVUŞUYOR

Çivril, Baklan, Çal İlçelerimizin arazilerinin içerisinde yer aldığı Baklan Ovası 40254 hektar açık sulama sisteminin basınçlı sulama sistemine dönüştürülmesi konusunda Tarım ve Orman Bakanı Sayın Dr. Bekir PAKDEMİRLİ tarafından onay verilmiştir.
Aydın DSİ 21.Bölge Müdürlüğüne Baklan sulamaları BL1- BL2-BR1 ve sütlaç sulamaları tesislerinin yenilenmesi için ödenek ayrılmış, proje ihalesi hususunda talimat verilmiştir.
Yöremiz tarımının gelişmesine büyük katkısı olacak olan bu projenin uygulanması hususunda Denizli Büyükşehir Belediyemiz tarafından da meclis kararı alınmıştır. İl başkanımız, Milletvekillerimiz ve İlçe Belediyelerimiz tarafından da yakından takip edilen projenin Çiftçilerimize hayırlı, uğurlu olmasını dileriz.