BAKLAN ALPEREN CAMİİ

Baklan Merkez’da yapılmasına başlanan Alperen Cami inşaatı külliye üstü namazgah tabliye beton döküm işlemi tamamlandı. Belediye Başkanı Yusuf Gülsever’in de inşaat çalışmalarında görev yapan çalışanlarla bire bir emek verdiği ve yakın zamanda yapım işlerinin tamamlanması hedeflenen caminin yakın zamanda ibadete açılması hedefleniyor. Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever, konuya dair açıklamasında, “Anadolu topraklarını Türk yurdu ve İslam coğrafyası yapan Büyük Selçuklu Komutanlarının bölgede karargah kurduğu Baklan İlçemizde bu değerli Ecdada atfen ismini Alperen Cami olarak adlandırdığımız ve projelendirdiğimiz cami inşaatımızın temel hazırlığı, demir döşeme, kalıp işlemleri tamamlanarak temel beton harcını koymuş bulunmaktayız. Allah’a Hamdü Senalar olsun. Allah dostu Müslüman kardeşlerimizle kısa zaman içerisinde inşallah camimizin inşaatını tamamlayarak ibadete açacağız. Projenin hazırlanmasında, inşaatın yapımında emeği ve desteği olan gönül dostlarımıza, hemşehrilerimize teşekkür ederiz” dedi.