Baklan’da 100’üncü yılın coşkusu 3’üncü gün zirve yaptı

Tarih: 30 Ekim, 2023, Pazartesi 14:20Denizli
Baklan’da 100’üncü yılın coşkusu 3’üncü gün zirve yaptı
Denizli’nin Baklan ilçesinde Cuma günü başlayan ve büyük bir görsel şölene dönen Cumhuriyet kutlamaları 3’üncü günde de coşkuyla sürdü. Havai fişek gösterilerinin yanı sıra fener alayında oluşan müthiş görüntüler görülmeye değerdi.

Cumhuriyet’in 100. yıl kutlamaları tüm Türkiye’de olduğu gibi Denizli ve ilçelerinde de harika görüntülere sahne oldu. İlimizin en şirin ilçelerinden biri olan Baklan’da Cumhuriyet coşkusu zirve yaptı.

Kutlamalarla ilgili konuşan Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever, “Baklan ilçemizde Cumhuriyetimizin 100.yıl kutlamalarının 3. Günü, etkinliklerimiz gün boyu Ülke genelinde olduğu gibi ilçemizde de büyük bir coşku ile devam etti. Baklanlı hemşerilerimizin büyük bir katılımıyla gerçekleştirilen Cumhuriyet kutlamaları resepsiyonunda satranç turnuvasında dereceye giren öğrencilerimize verilen ödüller, Baklan da yapımı tamamlanan Baklan Tarım Teknolojileri Mesleki Teknik Anadolu Lisesinin yapımına ve Alperen Hüsamettin Gazi Camimizin inşasına katkı ve destek veren hayırseverlerimize teşekkür sunumu, havai fişek gösterileri, fener alayı etkinlikleri ile büyük bir coşku ve milli duruşla kutlamalarımız son buldu” dedi.

BAKLANLILARA TEŞEKKÜR

Etkinliklerin 3 gün sürdüğünü hatırlatan Başkan Gülsever, “Yanımızda olan hemşerilerimize sonsuz teşekkürlerimizi sunarım. Allah’ım bu yüce milleti daima payidar ve muzaffer kılsın” diyerek sözlerini noktaladı.

Kaynak Linki: LİNK