Baklan’da 17 konut satışa çıkarıldı

Baklan Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı işbirliğiyle gerçekleştirilen Baklan 2.Etap Toplu Konut Projesi kapsamında 2+1 ve 3+1 planında toplam 17 konut, "kuralı satış yöntemiyle" satışa çıkarıldı. Başvuruların alınacağı tarihler 20-24 Kasım 2023 olarak belirlendi.

Baklan’da 17 konut satışa çıkarıldı

Baklan Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı işbirliğiyle gerçekleştirilen Baklan 2.Etap Toplu Konut Projesi kapsamında 2+1 ve 3+1 planında toplam 17 konut, "kuralı satış yöntemiyle" satışa çıkarıldı. Başvuruların alınacağı tarihler 20-24 Kasım 2023 olarak belirlendi.

Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever, Başvuruda bulunacak bireylerin, kendileri, eşleri ve velayetleri altındaki çocukları adına Türkiye Cumhuriyeti sınırları içinde tapuda kayıtlı bağımsız konutlarının olmaması ve daha önce Toplu Konut İdaresi'nden konut satın almamış olmaları gerektiğini bildirdi. Bunun yanı sıra, başvurulan projenin bulunduğu ilçe sınırları içerisinde en az bir yıldan fazla ikamet etmiş ya da ilçe nüfusuna kayıtlı olma şartı aranacak.

Başvuruların bu kriterlere uygun şekilde yapılması beklenirken, satış sürecinin adil ve şeffaf bir şekilde ilerlemesi hedefleniyor. Başvuru süreci boyunca adayların bu koşullara dikkat etmeleri ve gerekli belgelerle birlikte başvurularını gerçekleştirmeleri önem taşıyor.
Konut satışına ilişkin detaylı bilgilere Baklan Belediyesi'nin resmi internet sitesinden ve ilgili duyurulardan erişilebileceği belirtildi

kaynak: link.