BAKLAN’DA BEŞ YILDIZLI OKULDA EĞİTİM BAŞLADI

Denizli’nin Baklan İlçesi’nde belediye tarafından inşa edilen Tarım Teknolojileri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, eğitim-öğretime başladı.

Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever, çalışma arkadaşları ve ilçe halkının katkılarıyla hayata geçirilen Tarım Teknolojileri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, geçtiğimiz mayıs ayında Milli Eğitim Bakanlığı’ndan (MEB) onay aldı. İki katlı okul yeni eğitim öğretim yılında hizmet vermeye başladı. Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever ile AK Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan, okula giderek öğrencilerin ilk gün heyecanına ortak oldu.

BAKLAN’DA BEŞ YILDIZLI OKULDA EĞİTİM BAŞLADI

“LİSEMİZİN İLK DERS ZİLİNİ BİRLİKTE ÇALDIK”

İlçeye 5 yıldızlı okul kazandırmanın mutluluğunu yaşayan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever; sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. Başkan Gülsever; “Belediyemizin kıt imkanlarıyla halkımızın ve hayır severlerimizin de desteğini alarak kendi iş gücümüzle yapımını tamamlayarak Milli Eğitim Bakanlığı’nın hizmetine sunduğumuz, Baklan Tarım Teknolojileri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisemizin ilk ders zilini; halkımızla, velilerimizle öğretmen ve öğrencilerimizle, Denizli Milletvekilimiz Cahit Özkan’ın da katılımlarıyla birlikte çaldık” diye konuştu.

BAKLAN’DA BEŞ YILDIZLI OKULDA EĞİTİM BAŞLADI

“ÖĞRETMENLERİMİZE VE ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLERİZ”

Projenin yeni eğitim-öğretim yılına yetiştirdiklerinin altını çizen Başkan Gülsever; “Okul projemizi tamamlayarak 2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı’nda öğrencilerimizle buluşturduk. Okulumuzu tercih eden öğrencilerimize ve ebeveynlerine teşekkür ederiz.İstikbalimiz olan gençlerimizi yarınlara hazırlayacak olan öğretmenlerimize ve öğrencilerimize başarılar dileriz. Baklanımıza hayırlı olsun” dedi.

Kaynak:
LİNK