BAKLAN’DA DOĞAL GAZ MEŞALESİ YAKILDI VE DOĞAL GAZ KULLANIMI BAŞLADI

Kaynak Linki: LİNK
Baklan’da doğal gaz meşalesi yakıldı ve ilçede doğal gaz kullanımı başladı.. İlçenin doğal gaza kavuşması nedeniyle bir tören düzenlendi. Baklan Belediye  Başkanı Yusuf Gülsever “Şehirleşme ve modern yaşamda akla gelen ne varsa halkımızın bir bir kullanımına sunuyoruz” dedi.

Göreve geldiği günden bu yana yaptığı projelerle Baklan İlçesi’ne modern yaşamı sunma gayreti içinde olan Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever, bir projesini daha hayata geçirdi. Doğal gaz alt  yapı çalışmaları biten ilçede  Baklan’da doğal gaz meşalesi yakıldı ve ilçede doğal gaz kullanımı başladı.. İlçenin doğal gaza kavuşması nedeniyle bir tören düzenlendi.

Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever törende yaptığı konuşmada “Baklan için planladığımız düşlediğimiz hayallerimizi tek tek hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Şehirleşme ve modern yaşamda akla gelen ne varsa halkımızın bir bir kullanımına sunuyoruz. Konutlarımızla buluşturduğumuz doğal gazımız ilçemize hayırlı uğurlu olsun. Konutlarımızda kullanılmak üzere Doğalgaz meşalemizi yaktık”  ifadelerini kullandı.