Baklan’da seçim sonuçları belli oldu!

​​​​​​

Başkan Gülsever açılan tüm sandıkların ardından yüzde 41,18 oranında oy alırken en yakın rakibi Nail Şaşmaz ise yüzde 31,81 oy aldı. İyi Parti’nin adayı Celal Tuyji ise yüzde 25,21 oranında oy alarak yarışı üçüncü sırada tamamladı.

Seçim sonuçlarının ardından Baklan’da Belediye Binası önünde toplanan vatandaşları Başkan Gülsever’i tebrik ederek kutlamalar yaptı. Başkan Gülsever, burada halka yaptığı konuşmada, Baklan için daha yapacakları birçok işin olduğunu belirterek hizmete kaldığı yerden devam edeceklerini kaydetti. Gülsever, “Tüm hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Bizlere oy versin yada vermesin. Biz onların da başkanıyız. İlçemizde asla kimseyi ötekileştirmedik yine de ötekileştirmeyeceğiz. Demokratik ve barış içinde geçen bu seçimlerden dolayı diğer adaylarımıza teşekkür ediyorum. Burada kazanan Baklan ilçemiz olmuştur. Hayırlı olsun”

Kaynak Linki