Baklan Belediyesi, Cumhuriyet’in 100.yıl kutlamaları çerçevesinde bir büyük projeyi de hayata geçirdi. Baklan ilçesinde Cumhuriyet’in 100. Yılı kutlamaları etkinlikleri çerçevesinde bir çok organizasyon düzenlenirken, ilçenin doğalgazla buluşturulması da 29 Ekim etkinlikleri içerisine dahil edildi. Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever’in yoğun girişimleri sayesinde Baklan’da konutlarda üzere doğalgazın ilk meşalesi yakıldı. Meşale yakma törenine Baklan Kaymakamı Ceyda Durmaz, Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever, daire müdürleri ve Enerya İl Müdürü ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Baklan’da Cumhuriyet coşkusu yaşandı
Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever, Baklan’ın uzun süredir özlemini çektiği doğalgaza kavuştuğunu belirterek “Cumhuriyetimizin 100.yıl kutlamalarının 2. gününde yediden yetmişe halkımızın büyük bir katılımı ile konutlarımızda kullanılmak üzere Doğalgaz meşalemizi yaktık. Baklanımıza, halkımıza hayırlı olsun” dedi.

Kaynak Linki : LİNK