Cumhuriyet Resepsiyonu

Baklan ilçemizde Cumhuriyetimizin 100.yıl kutlamalarının 3. Günü, etkinliklerimiz gün boyu Ülke genelinde olduğu gibi İlçemizde de büyük bir coşku ile devam etmiştir.
Baklan’lı hemşehrilerimizin büyük bir katılımıyla gerçekleştirilen Cumhuriyet kutlamaları resepsiyonunda satranç turnuvasında dereceye giren öğrencilerimize verilen ödüller, Baklan da yapımı tamamlanan Baklan Tarım Teknolojileri Mesleki Teknik Anadolu Lisesinin yapımına ve Alperen Hüsamettin Gazi Camimizin inşasına katkı ve destek veren hayırseverlerimize teşekkür sunumu, havai fişek gösterileri, fener alayı etkinlikleri ile büyük bir çoşku ve milli duruşla kutlamalarımız son bulmuştur.
İlçemizde 3 gün süren bu etkinliklerde yanımızda olan hemşehrilerimize sonsuz teşekkürlerimizi sunarım.
Allah’ım bu yüce milleti daima payidar ve muzaffer kılsın.