DUYANLARA DUYMAYANLARA

DUYANLARA DUYMAYANLARA, SORANLARA, SORMAYANLARA…
Baklan Belediye Başkanlığımızca büyük bir uğraşı, büyük bir sabır, büyük bir mücadele ile inşa ettiğimiz "Baklan Tarım Teknolojileri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi" binamızın 2023-2024 eğitim öğretim yılında hizmete açılması, Millî Eğitim Bakanlığımızın 03.05.2023 tarih ve E-75496626 sayılı yazıları ile onaylanmıştır.
Tarım sektörüne ivme kazandıracak olan, İleri Teknolojide Zirai üretim, Tarım sanayi tesislerinin kurulumu ve Zirai Alet Makine yapımında bilgi ve beceri ile donanımlı gençlerin yetişeceği okulumuz, aynı zamanda İlçemizin ekonomisine ve sosyal yaşamına da büyük katkılar sağlayacaktır.
Çok büyük emekler harcayarak İlçemize kazandırmış olduğumuz Okulumuz Baklanımıza, İlimize, Ülkemize, evlatlarımıza hayırlı ve mübarek olsun.
ALLAH’IM NE BÜYÜKSÜN Kİ BİZLERE BU HİZMETİ DE NASİP ETTİN,
SANA SONSUZ HAMD-Ü SENALAR VE ŞÜKÜRLER OLSUN
Okulumuzun açılmasında talimatları olan başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN olmak üzere, Milli Eğitim Bakanımıza, Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürümüze, İnşaat, Emlak Genel Müdürümüze, bizlere katkı veren, katılım sağlayan, tüm halkımıza, hemşerilerimize, hayırseverlerimize, Belediye Meclis üyelerimize, emeği geçen herkese ve özellikle inşaatın yapımında büyük emekleri olan personelime yürekten teşekkürlerimi sunarım.
Yusuf GÜLSEVER
Baklan Belediye Başkanı