BAKLAN BELEDİYESİNE YAKIŞIR DEV BİR PROJE DAHA

Türkiye'nin eğitim alanında önde gelen illerinden biri olan ve öğrencilerinin sınav başarıları ile sık sık ülke gündemine de oturan Denizli, eğitimde sınıf atlayacak bir okuluna daha kavuştu. İlçe, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla harekete geçen Tarım ve Milli Eğitim Bakanlıkları bir süredir proje aşamasında olan ve inşası tamamlanan Baklan Tarım Teknolojileri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne yeni eğitim ve öğretim yılı ile birlikte kavuştu. Tercih ederek okula yerleşen eğitimini sürdüren tüm öğrencilerin üç öğün yemekleri Baklan Belediyesi tarafından karşılanıyor. 5 yıldızlı otel konforunda öğrencilerin yatılı bir şekilde kalabildiği pansiyonun yanı sıra yine Baklan Belediyesi tarafından öğrencilere burs desteği de veriliyor.